Kitkan täytetyt pizzakeksit
Kitkan viisas hankkeen reseptikilpailun voittaja, Päivi Miettinen!
Kotimaisesta, puhtaasta järvikalasta tehty ruoka on herkullista ja terveellistä! Perinteisesti olemme tottuneet syömään arvokaloja, kuten taimenta, siikaa, muikkua jne. Myös muista järviemme lukuisista kaloista saadaan oikein valmistettuna herkkullista ruokaa. Arvostipa naapurimme Venäjän tsaarillinen yläluokkakin aikanaan mm. kiisken mätiä! Kokeile rohkeasti esimerkiksi särkijalosteita murekkeena ja majoneesina! Sekä tietenkin kuuluisaa Kitkan Viisas -muikkua eri muodoissan ja muita herkullisia kalajalosteita ja tuorekalaa. Ruokaohjeita kalalle, ole hyvä!
Kitkan viisas hankkeen reseptikilpailun voittaja, Päivi Miettinen!
Kitkan viisas hankkeen reseptikilpailun 2. sija, Paavo Korpua!
Kitkan viisas hankkeen reseptikilpailun 3. sija, Marja Pätsi!