Mintturönttöset

  • rieskataikinaa
  • muikkuja
  • suolaa
  • Kitkan levitettä

Kaulitse taikinasta pyöreitä, ohuita levyjä, halkaisijaltaan noin 12 cm. Lado muikkuja rieskan päälle, mausta. Rypistä kuten rönttöset. Päälle levitettä ja paista 300 asteessa noin 10 min.

KITKAN HERKKULEVITTEEN OHJEITA ARKEEN JA JUHLAAN

Kitkan leviteKäyttökohteet:

  • erilaisten leipien, rieskojen, piiraiden, keksien, korppujen tms. päällä levitteenä
  • täytteeksi uuniperunoihin, tuulihattuihin, voileipäkakkuihin
  • keittojen ja kastikkeiden maustamiseen
  • kiusaus- ja laatikkoruokien raaka-aineeksi ja mausteeksi
  • piirakoiden ja paistosten täytteeksi
  • kalaruokien kuorrutukseen

Tuotteen ainesosat: vähälaktoosinen maitorasva, ruodoton siika-muikkumassa, kasviöljy, sipuli, tomaattisose, sitruunamehut, erilaiset luonnon mausteet, tavanomaiset hapettumisenesto- ja säilöntäaineet (askorbiinihappo, natriumlaktaatti ja kalirbaatti).

Säilytysohjeet: +3 - +6 C
Parasta ennen: Oikein säilytettynä 2 kk pakkauspäivästä lukien.
Tuote on vähäsuolainen, alle 1% ja myös pakastuskelpoinen