Siikakeitto neljälle
500 g perattua siikaa
500 g kuorittuja perunoita
200 g suikaloituja juureksia
100 g Kitkan levitettä
tilliä, suolaa ja maustepippuria
Fileroi siiat, keitä ruodoista liemi suolan ja pippurien kanssa. Laita puolet Kitkan levitteestä kattilaan ja lisää kuutioidut perunat ja kasvissuikaleet ja anna hautua noin 5 minuuttia. Kaada kuuma siiviloitu liemi päälle ja hauduta kunnes perunat ovat melkein kypsiä. Lisää paloiksi leikatut siikafileet ja lopuksi loput levitteestä koko ajan sekottaen. Lisää hakattu tilli ja kiehauta.
KITKAN HERKKULEVITTEEN OHJEITA ARKEEN JA JUHLAAN
Käyttökohteet:
- erilaisten leipien, rieskojen, piiraiden, keksien, korppujen tms. päällä levitteenä
- täytteeksi uuniperunoihin, tuulihattuihin, voileipäkakkuihin
- keittojen ja kastikkeiden maustamiseen
- kiusaus- ja laatikkoruokien raaka-aineeksi ja mausteeksi
- piirakoiden ja paistosten täytteeksi
- kalaruokien kuorrutukseen
Tuotteen ainesosat: vähälaktoosinen maitorasva, ruodoton siika-muikkumassa, kasviöljy, sipuli, tomaattisose, sitruunamehut, erilaiset luonnon mausteet, tavanomaiset hapettumisenesto- ja säilöntäaineet (askorbiinihappo, natriumlaktaatti ja kalirbaatti).
Säilytysohjeet: +3 - +6 C
Parasta ennen: Oikein säilytettynä 2 kk pakkauspäivästä lukien.
Tuote on vähäsuolainen, alle 1% ja myös pakastuskelpoinen